Matkailuauto Matrix Axess 670SC Vm.2021

Adria Matrix Axess 670SC on pelkkää plussaa matkallesi. Nykyaikainen Symphony White -sisustusdesign, tyylikkäät tekstiilit ja huippuunsa viety varustelu tuo viihtyvyytesi uudelle tasolle.

Tilaa on isommalle porukalle, jopa viidelle matkaajalle istuin-ja nukkumapaikkoineen. Nauti enemmän kuin koskaan aikaisemmin.

Katso varaustilanne!

Asuntoauton ominaisuudet

Fiat Ducaton taloudellinen ja tehokas 140Hv. diesel-moottori ja 6-portainen vaihteisto maustettuna taka-akselin ilmajousituksella, tekee pidemmästäkin siirtymästä nautinnon.

Kuljettajaa on helppo vaihdella koska ajoneuvon kuljettamiseen riittää B-luokan ajolupa (henkilöautokortti).

Katso 360° esittely

Matrix 670SC:n kattava varustus ei jätä ketään kylmäksi; mm. markiisi, asuinosan-ja ohjaamon ilmastointilaitteet, navigointi-peruutuskamera-multimedialaite sekä paljon paljon muuta, tekevät matkastasi nautinnon.

Asuntoauton mukavuudet

Ota mukaan rakkaat varusteesi ja harrastusvälineesi! Tilavassa ja läpimässä takatallissa kuljetat kätevästi fillarit ja kalavehkeet. Turvalukituissa kaapistoissa kuljetat vaihtovaatteet, ruokatarpeet ja kokkausvälineet turvallisesti myös mutkaisemmilla reittiosuuksilla.

Matrixin vuoteet suorastaan houkuttelevat höyhensaarille. Mahtavassa saarekevuoteessa on tilaa kahdelle aikuiselle. Istuinryhmän päälle sähkötoimisesti laskeutuvassa nostovuoteessa on lisää nukkumapaikkoja jossa viihtyvät erityisesti lapset. Nostovuoteessa tilaa on vaihtoehtoisesti kahdelle aikuiselle.

Varustelu ja mitat

Hinnasto

Tutustu alta asuntoauto Adria Matrix Axess 670SC -mallin hinnastoon ja yleisiin vuokrausehtoihin.

Tee varaus asuntoautosta!

Lisäpalvelut

Muista tutustua myös tarjolla oleviin lisäpalveluihin (tarvikkeet, lemmikit ja loppusiivous).

Tarjolla useampi matkailua helpottava palvelupaketti!


Varaukset

Huom! Kalenterista voit ainoastaan katsoa varaustilanteen.

Tiedustelut ja varaukset ma-su 9:00-21:00  +358 (0)400 639 638 tai lähettämällä sähköpostia.

Tee varaus asuntoautosta!