Asiakastarinat

Matkailuajoneuvon käyttökohteiden monipuolisuus yllättää aina uudelleen ja uudelleen. Vuosien varrella matkailuajoneuvojamme on vuokrattu erilaisten aktiviteettien tukikohdaksi. Jokainen matka on oma tarinansa kommelluksineen ansaiten paikkansa maailmankaikkeudessa.

Onko sinun tarinasi vielä kesken - haluaisitko vuokrata siistin ja toimivan matkailuauton vuokraamosta, jossa tehdään vielä pikkaisen enemmän matkasi onnistumisen eteen?

Tutustu asiakkaidemme matkakertomuksiin, palveluihimme ja kalustoomme. Ole rohkeasti yhteydessä ja toteutetaan uusi unohtumaton matka yhdessä.


 

Matkailuautolla linturetkelle

Taas veri veti keväiselle linturetkelle Poriin 20-24.5.2020. Vuokrasimme vaimon kanssa asuntoauton Kangasalan EsaRent:stä. Ajatuksena oli kokeilla retkeilyautoa, mutta sitä emme tällä kertaa saaneet vuokralle.Seppo Komssi, sporttinen valokuvaaja Kangasalta

» Lue lisää Sepon blogista

Ennakkoluuloja asuntoautolla matkustamisesta

Mulla oli asuntoautolla matkustamisesta jonkun verrankin ajatuksia, fiiliksiä ja ennakkoluuloja etukäteen. Aikaisemmin vaadin lomalta aina sitä tasokasta hotellihuonetta ja helppoutta, enkä edes ollut kuvitellut vielä vuosiin matkustavani Norjaan. Ajattelin, ettei siellä ole mitään nähtävää tai koettavaa minulle.Henna M, bloggari Tampereelta

HENNA M. käsittelee pintaraapaisua elämästäni, välillä kuitenkin sukeltaen pintaa syvemmälle mielipiteiden, ilojen ja surujen merkeissä. Paljon asukuvia, niiden mukana sitä omaa tyyliä, valokuvausta sekä paljon muuta tyttöhömppää ja kimallusta. Luonteeltani olen positiivinen ja iloinen persoona, ja haluan sen näkyvän myös blogissani.

» Lue lisää Henna blogista

Matkailuauto kävelymaratoonarin tukena

Monipuolinen liikunta ja etenkin pitkän matkan vaellukset patikoiden sekä pyöräillen ovat aina olleet kiireisen lääkärin työn vastapainona. Työelämästä irtautumisestaan hän halusi tehdä eläköitymisriitin, jossa yhdistyvät kaksi hänelle läheistä asiaa: liikunta ja miesten terveyden edistäminen. Kävelyreitti kulkee Jäämereltä kotiin Helsinkiin Itämeren rantaan. Matkalla on tukena vaimo, joka ajaa matkailuautolla edellä, ja tarjoaa yösijan.Jarmo Karpakka,

Jarmo Karpakka on 63-vuotias liikuntalääketieteen erikoislääkäri, lääketieteen tohtori ja dosentti. Hän jäi eläkkeelle kesällä 2020 tehtyään lähes 30 vuotta kestäneen uran yksityisen ja julkisen terveydenhuollon johtotehtävissä. Liikunnan ja terveyden välinen yhteys on ollut Jarmon erityisen kiinnostuksen kohde.

» Lue lisää Jarmon blogista

Matkailuauto tanssiopettajan tukikohtana

Oletko ehkä pistänyt merkille upean Adrian matkailuauton kurssipaikan läheisyydessä?

Tanssinopettaja Antti Törmänen on saanut hienon mahdollisuuden tehdä yhteistyötä Esarentin ja Adrian kanssa. Matkailuauto on talvikauden vuokralla, ja tarkoituksena on tarkastella sopiiko asuntoauto tanssinopettajan arkea helpottavaksi työkaluksi, kun vuoden aikana tulee kuitenkin ajokilometrejä huima määrä.

» Tanssikoulu Antti Törmänen (Forssa, Kangasala, Hämeenlinna, Helsinki)