Asuntoauto Matrix Plus 670 SL Vm.2020

Adria Matrix Plus 670SL Vm.2020 - Matrix Plus on pelkkää plussaa matkallesi. Nykyaikainen Symphony White -sisustusdesign, tyylikkäät tekstiilit ja huippuunsa viety varustelu tuo viihtyvyytesi uudelle tasolle.

Tilaa on isommalle porukalle, jopa viidelle matkaajalle istuin-ja nukkumapaikkoineen. Nauti enemmän kuin koskaan aikaisemmin.

Katso varaustilanne!

Asuntoauton ominaisuudet

Fiat Ducaton taloudellinen ja tehokas 160Hv. diesel-moottori ja 6-portainen vaihteisto maustettuna taka-akselin ilmajousituksella, tekee pidemmästäkin siirtymästä nautinnon.

Kuljettajaa on helppo vaihdella koska ajoneuvon kuljettamiseen riittä B-luokan ajolupa (henkilöautokortti).

Sisätilojen lämmityksestä vastaa termostaattiohjattu Alde-nestekeskuslämmitys joka on yhdistetty hyödyntämään auton moottorin tuottamaa energiaa. Lämmönvaihdin toiminnon avulla voit lämmittää moottorin kännistyslämpötilaan kelillä kuin kelillä.

Asuntoauton mukavuudet

Ota mukaan rakkaat varusteesi ja harrastusvälineesi! Tilavassa ja läpimässä takatallissa kuljetat kätevästi fillarit ja kalavehkeet. Turvalukituissa kaapistoissa kuljetat vaihtovaatteet, ruokatarpeet ja kokkausvälineet turvallisesti myös mutkaisemmilla reittiosuuksilla.

Matrixin vuoteet suorastaan houkuttelevat höyhensaarille. Yhdistettävässä pitkittäisessä takavuoteessa on tilaa kahdelle aikuiselle ja lapselle. Istuinryhmän päälle sähkötoimisesti laskeutuvassa nostovuoteessa on lisää nukkumapaikkoja jossa viihtyvät erityisesti lapset. Nostovuoteessa tilaa on vaihtoehtoisesti kahdelle aikuiselle.

Varustelu ja mitat

Hinnasto

Tutustu alta asuntoauto Matrix Plus 670 SL -mallin hinnastoon.

Tee varaus asuntoautosta!

 


Varaukset

Huom! Kalenterista voit ainoastaan katsoa varaustilanteen.

Tiedustelut ja varaukset ma-su 9:00-21:00  +358 (0)400 639 638 tai lähettämällä sähköpostia.

Tee varaus asuntoautosta!