Adria Coral Supreme 670SL vm. 2020

Uuden Coral Supremen virtaviivainen ulkomuotoilu, uusi mahtava taivasikkuna ja Adria Exclusive Sky Lounge ovat "sinisen taivaan filosofiaa" matkailuauton suunnittelussa.

Uusi, lämmitetty kaksoislattia koko asuinosan pituudella - ei kynnyksiä ja lisää avaruutta sisätiloihin sekä käyttömukavuuden korkein taso.

Katso varaustilanne!

Fiat Ducaton taloudellinen ja tehokas 160Hv. moottori ja 6-portainen vaihteisto maustettuna vakionopeussäätimellä, ajotietokoneella ja monilla mukavuusvarusteilla, tekee pidemmästäkin siirtymästä nautinnon.

Kuljettajaa on helppo vaihdella koska ajoneuvon kuljettamiseen tarvitset B-luokan ajoluvan (henkilöautokortti).

 

Sisätilojen lämmityksestä vastaa termostaattiohjattu Alde-nestekeskuslämmitys, joka on yhdistetty hyödyntämään auton moottorin tuottamaa energiaa. Lämmönvaihdin toiminnon avulla voit lämmittää moottorin kovemmillakin pakkasilla ilman verkkovirtaa.

Ota mukaan rakkaat varusteesi ja harrastusvälineesi! Tilavassa ja lämmitetyssä takatallissa kuljetat kätevästi fillarit ja kalavehkeet. Turvalukituissa kaapistoissa kuljetat vaihtovaatteet, ruokatarpeet ja kokkausvälineet turvallisesti myös mutkaisemmilla reittiosuuksilla.

Supremen vuoteet suorastaan houkuttelevat höyhensaarille. Yhdistettävässä pitkittäisessä takavuoteessa on tilaa kahdelle aikuiselle ja lapselle. Istuinryhmästä käden käänteessä valmistuvasta vuodetilasta löytyy nukkumapaikat lisäksi kahdelle aikuiselle.

Varustelu ja mitat

Hinnasto

Tutustu tästä asuntoauto Coral Supreme 670SL -mallin hinnastoon.

Tee varaus asuntoautosta!


Varaukset

Huom! Kalenterista voit ainoastaan katsoa varaustilanteen.

Tiedustelut ja varaukset ma-su 9:00-21:00   +358 (0)400 639 638 tai lähettämällä sähköpostia.

Tee varaus asuntoautosta!