Asuntoautojen vuokraus
Tampereen seutu • Pirkanmaa

Etsitkö asuntoautoa Tampereen seudulta? Meiltä vuokraat uutuuttaan hohtavat, tarkasti huolletut ja hyvin varustellut Adria-asuntoautot vuoden jokaisena päivänä. Meiltä saat aina kattavan käyttöönotto-opastuksen ennen jokaista vuokrausta. Palvelemme asiakkaita myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tervetuloa tutustumaan vuokrattavien Adria-matkailuautojen maailmaan!

Palvelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Esa Lehto
Puh. 0400 639 638
myynti@esarent.fi

Taivallammentie 51
36270 Kangasala

Lähetä soittopyyntö!

Palaamme asiaan viimeistään seuraavana arkipäivänä.

  Nimi

  Puhelin

  Sähköposti

  Asuntoautojen vuokraus Tampereen seudulla

  EsaRent vuokraa  laadukkaat, huolletut ja turvalliset matkailuautot ja retkeilyautot vuosikymmenten kokemuksella. Toimipisteemme sijaitsee Kangasalla, vain noin 20min ajomatkan päässä Tampereelta.

  Meiltä vuokratulla matkailuajoneuvolla voit keskittyä olennaiseen: kokea uutta, nauttia vaihtuvista maisemista ja auringon laskiessa ansaitusta lepohetkestä.

  Ennen matkailuauton vuokrausta käymme perusteellisesti läpi kaikki ajoneuvon käyttöön liittyvät ominaisuudet ja toiminnallisuudet. Näin varmistamme että saat täyden hyödyn vuokraamistasi laitteista.

  Kirjallisella vuokrasopimuksella ja ajoneuvon tarkistuspöytäkirjalla dokumentoimme vuokrauksesi niin että mitään ei jää sattuman varaan. Lisäksi saat matkalle mukaan vinkkejä, neuvoja, vakuutustodistuksen, käyttöohjekirjat ja ajoneuvon käyttöluvan.

  Kokemuksesta tiedämme, mitä ominaisuuksia matkailuautossa pitää olla. Olemmekin panostaneet uutuuttaan hohtaviin Adria-matkailuautoihin ja retkeilyautoihin, jotta sinun matkantekosi on sujuvaa ja mukavaa. Adria-matkailuautot tarjoavat edullisen, egologisen ja mukavan tavan matkustaa omien aikataulujen herrana!

  » Ota yhteyttä!


  Esa Lehto • Puh. 0400 639 638
  myynti@esarent.fi

  Taivallammentie 51 • 36270 Kangasala

   

  Asiakaspalautteita

  Olemme vuokranneet ajoneuvoja vuosien mittaan niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Paras kokemus on ollut retkeilyaiuton vuokraus Esarentistä. Toiminnassa yhdistyvät asiantuntijuus, ystävällisyys ja halu ja kyky palvella. Lisäksi kalusto on ensiluokkaista.

  Olen varma, että kun vuokraamme retkeily-/matkailuautoa seuraavan kerran on ensisijainen toimittaja Esarent. Voin suositella Esarentiä täydestä sydämestäni.

  Jorma N.

  Vuokrasimme Roadcar 640 -retkeilyauton aluksi kahdeksi viikoksi. Auto toimi kuitenkin niin hienosti sekä etätötoimistona että vapaa-ajan vietossa, että vuokra-aikakin vierähti kuudeksi viikoksi...

  EsaRentillä asiakas otetaan todella huomioon niin autoa vuokrattaessa kuin vuokrauksen aikanakin. Palvelu on asiantuntevaa ja ystävällistä. Suosittelen; jos et ole vielä kokeillut, niin aloita Esalta!

  Laila C.

  Vuokrasimme lähes uuden Roadcar R640:n joulun pyhien aikana, ja reissumme onnistui sillä loistavasti! Sain kattavan esittelyn auton toimintoihin ennen matkalle lähtöä, ja auto oli haettaessa lämmitetty ja täysin matkavalmis. Auton palautus kävi mutkattomasti, ja palvelu oli mukavaa, täsmällistä ja joustavaa.

  Auto pelasi kuin unelma, ja yöpyminen onnistui autossa mukavasti pikkupakkasellakin.

  Toni T.

  Hyvät kokemukset reissusta retkeilyauton kanssa. Hyvät ja siistit vehkeet. Sopiva käyttöopastus. Suositus!

  Antti V.

  Matkailuauto toimi moitteettomasti matkallamme Lofooteille kesällä. Auto oli aivan uusi ja vuokraus sujui helposti.

  Heli T.

  Joustava palvelu, kaikki onnistuu. Uudet autot. Oman auton säilytys ja pesu onnistui vuokrauksen aikana.

  Pia H.

  Pirkko ReimanPirkko Reiman
  08:51 07 Sep 21
  Retkeilyautossa oli riittävästi tilaa kahden hengen reissuun. Korona-aikana ei haitannut vaikka astiat ja petivaatteet piti tuoda itse mukana. Säilytystilaa riitti hyvin.Opastus auton käyttöön asiantuntevaa. Apua olisi saanut tarvittaessa matkan aikanakin. Videointi auton kunnosta ennen matkaa varmisti, että palautus sujui jouhevasti.Varmasti vuokraamme Esarentiltä jatkossakin.
  Henna af HällströmHenna af Hällström
  10:06 19 Jul 21
  Vuokrauspalvelut sujuivat mallikkaasti! Joustavaa ja hyvää palvelua.
  tommi ojanentommi ojanen
  07:07 16 May 21
  Erittäin hyvä palvelu !!
  Henna SaarinenHenna Saarinen
  13:27 08 Oct 20
  Ystävällinen ja asiantunteva palvelu, kaikki (sopimukset, auton haku ja palautus ym.) hoitui helposti ja joustavasti, hyvä perehdytys auton käyttöön. Ikinä en olisi uskonut vuokra-auton edes voivan olla niin siisti ja hyvässä kunnossa, mitä auto oli. Ehdottomasti käytän jatkossakin mikäli tarvetta on ja voin todella suositella muillekin.
  Jorma NordlundJorma Nordlund
  15:57 06 Sep 20
  Olemme vuokranneet ajoneuvoja vuosien mittaan niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Paras kokemus on ollut retkeilyaiuton vuokraus Esarentistä.Toiminnassa yhdistyvät asiantuntijuus, ystävällisyys ja halu ja kyky palvella.Lisäksi kalusto on ensiluokkaista.Olen varma, että kun vuokraamme retkeily-/matkailuautoa seuraavan kerran on ensisijainen toimittaja Esarent.Voin suositella Esarentiä täydestä sydämestäni.
  js_loader